Kredi Destekleri ve Bankacılık

QNB Finansbank Esnaf Kredisi Başvurusu ve Şartları 2021

17.05.2021
1.502
QNB Finansbank Esnaf Kredisi Başvurusu ve Şartları 2021

QNB Finansbank kredi şartları genel şartlar ve kredi özel şartları olmak üzere iki farklı gruba ayrılır. QNB Finansbank üzerinden alınacak olan esnaf kredisi için farklı şartlar bulunur. Esnaf kredisi almak isteyen kişilerin öncelikle hangi alt kategoriyi tercih edeceğine karar vermelidir. QNB Finansbank esnaf kredisi almak isteyenlere özel birçok kampanya ve indirimli faiz uygulaması bulunur. 2021 yılı içerisinde bankaya esnaf kredisi için başvuru yapmak isteyenler, başvurularını dijital kanallardan gerçekleştirebilir.

QNB Finansbank Kobi Kredi Çeşitleri Nedir?

QNB Finansbank kobi kredisi çeşitleri farklı ihtiyaçlara göre şekil alır. QNB Finans Bankası üzerinden gerçekleştirilecek tüm başvurular internet üzerinden alınır. Ayrıca bankanın telefon bankacılığı üzerinden de işlem yapmak mümkündür. QNB Finansbank’ın sunduğu esnaf kredisi seçenekleri şunlardır:

  • Gayrinakdi kredi
  • Nakdi kredi
  • Kobi destek kredisi
  • Kobi ihtiyaç kredisi
  • İşe devam kredisi
  • İnternet kredisi
  • Teminatı kredi

Bankanın sunduğu esnaf kredileri arasında yer alır. İhtiyaç durumuna göre belirlenecek şekilde kredi alt başlığı seçilerek başvuru işlemleri başlatılabilir.

QNB Finansbank Gayrinakdi Krediler Nedir?

QNB gayrinakdi kredi bankanın şirketlere sunduğu bir kredidir. Gayrinakdi kredi türü şartlı bir kredi çeşididir. Başvuru sahiplerine kredi alabileceklerine dair belge verilir. Bu krediyi almak için banka temsilcisi ile ya da müşteri temsilcisi ile görüşmek gerekir. Referans mektubu üzerinden hareket edilir. Gayrinakdi kredi her sektöre verilen bir kredi türü değildir. İnşaat ve benzeri sektörlerde yer alan esnafların başvuru yapabileceği bir kredi çeşididir. QNB Finansbank gayrinakdi kredisini almak için başvuru sahiplerinin tüm işlemlerini şahsen yapması istenir.

İlginizi Çekebilir :  ING Bank Online Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank satılık gayrimenkul nasıl görüntülenir ve başvurulur? Yazısını inceleyebilirsiniz.

QNB Finansbank Nakdi Krediler Nedir?

qnb finansbank nakit kredi turleri nelerdir

QNB Finansbank nakdi kredi genel başvurulara açık bir kredi çeşididir. Ayrıca nakdi kredi başvurusu yapan kişiler için sadece Türk lirası değil dolar ve Euro cinsinden de işlem yapılmasına izin verilir. Avantajlı vade seçenekleri ve uygun faiz oranları ile dikkat çeken nakdi krediler finansçı sistemi üzerinden yürütülür. Hızlı kredi imkanı sunan nakdi kredinin alt başlıkları bulunur. Rotatif, spot, kobi nakit, ticaret mevduat, iştira kredisi ve dinamik kredisi olarak verilir. Finans Bankası nakdi kredi başvuru yapmak için en önemli şart esnaf olunmasıdır.

QNB Finansbank Kobi Destek Kredileri Nedir?

QNB Finans Bankası kobi destek kredisi esnaflara verilen bir kredi çeşididir. İçerisinde farklı kredi alternatifleri bulunur. QNB Finans Bankası kobi destek kredisi almak isteyen kişiler başvurularını işletmeleri adına yapmalıdır. QNB Finans Bankasının kobi destek kredileri farklı başlıklara ayrılır. Bu kredi çeşitleri şunlardır:

  • KGF kredileri
  • İpotek teminatlı kredi
  • Esnaf ihtiyaç kredisi
  • İnternetten kredi
  • İşe devam kredisi
  • Diğer krediler

Olmak üzere esnaflara 6 farklı kredi seçeneği sunulur. Her kategorinin alt kredi türü bulunur ve bu neden ile başvuru yapacak olan kişilerin tüm kredi türlerini incelemeleri tavsiye edilir. QNB tarafından esnaflara yönelik verilen birçok kredi bulunur. Esnafların ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına farklı kategorilerde esnaf kredileri sunar.

QNB Finansbank Kobi İhtiyaç Kredisi Nedir?

QNB kobi ihtiyaç kredisine başvuru yapmak için başvuru sahiplerinin kullanabileceği bazı platformlar bulunur. Bu platformlar hem çevrim içi kanallar hem de telefon bankacılığından oluşur. QNB Finansbank esnaf kredisi başvurusu yapmak için gerekli şartların tamamlanması gerekir. Şartları yerine getiren her esnaf, bankanın kanalları üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir. QNB Finans Bankasının kobi ihtiyaç kredisine başvuru yapmak için internet sitesinin kullanılması gerekir. İhtiyaç kredisi esnaflara verilir ve 36 aylık vadesi bulunur. İhtiyaç kredisi alan esnaflar 3 ay boyunca geri ödeme yapmayabilir. 3 ayın ardından belirli aralıklar ile geri ödeme yapılabileceği gibi aylık düzenli geri ödeme de yapılabilir.

İlginizi Çekebilir :  Akbank Müşteri Hizmetlerine Nasıl Bağlanılır?

QNB İşe Devam Kredisi Nedir?

Kobi işe devam kredisi QNB Finansbank tarafından esnaflara verilen bir kredidir. Faiz oranı oldukça düşük olan kredi için yüzde 1,50’lik bir oran belirlenmiştir. İşe devam kredisi için belirlenen vade uzunluğu ise 36 aydır. QNB Finans Bankası tarafından verilen krediler genellikle 36 aylık vade ile sunulur. QNB tarafından sunulan işe devam kredisinin özellikleri şunlardır:

  • Başvurular internetten yapılır.
  • 9 ay geri ödemesizdir.
  • Faiz oranı yüzde 1,50’dir.
  • Vadesi en az 3 ay en fazla 36 aydır.
  • 1 milyon Türk lirasına kadar kredi alınabilir.
  • Kobi hesap sahibi olunması gerekir.

QNB İnternet Kredisi Nedir?

internet uzerinden qnb kredisi alma

QNB Finansbank internet kredisi şube üzerinden başvuru yapamayacak olan kişilerin başvurusuna açık bir kanaldır. Kesintisiz olarak internetten başvuru yapılmasına izin verilir. Hafta içleri ve hafta sonları mesai fark etmeksizin internet şubesi üzerinden başvuru yapılmasına izin verilir. QNB tarafından kredi başvurusu yapılabilmesi için bazı kanallar sunulur. Bu kanallar aracılığı ile 7 gün 24 saat herhangi bir kısıtlama bulunmaksızın esnaf kredisine başvuru yapılmasına izin verilir. İnternetten başvuru yapmak için belirlenen 3 platform bulunur. Bu platformlar şunlardır:

  • İnternet bankacılığı
  • Cep bankacılık
  • Bankanın resmi internet sitesi

İnternet ve cep bankacılık kanallarını sadece banka müşterileri kullanabilir.

QNB Finansbank vadeli mevduat hesabı başvurusu nasıl yapılır? Yazısına da göz atabilirsiniz.

QNB Teminatlı Kredi Nedir?

QNB Finansbank teminatlı kredi banka tarafından tüm esnaflara sunulan bir kredi türüdür. Bankanın vade uzunluğu en yüksek olan esnaf kredisidir. 60 milyon Türk lirasına kadar yapılan kredi başvurularını destekleyen QNB Finans Bankası, 72 aylık vade imkanı sunar. İnternet şubesinden ve / veya banka şubesi üzerinden gelen başvurular incelemeye alınır. İpotek teminatlı ve taksitli ticari kredi olarak bilinen krediye başvuru yapmak için belirtilen kanallar dışında başvuru kabul edilmez. Kredi alınacak iş yeri için öncelikle ekspertiz raporunun hazırlanması ve incelenmesi gerekir. Rapora göre yapılan değerlendirme sonucunda 60 milyon Türk lirasına kadar kredi imkanı tanınır.

İlginizi Çekebilir :  TEB Hesap İşletim Ücreti Ne Kadar?

QNB Kredi Başvurusu Nereden Yapılır?

QNB esnaf kredisine başvuru yapmak isteyen kişiler, başvuru yapmak için bankanın belirlediği kanalları kullanmalıdır. Salgın önlemleri nedeni ile şube üzerinden yapılan işlemleri asgari seviyede tutmayı hedefleyen bankanın başvuru kanalları şunlardır:

  • İnternet bankacılığı
  • Mobil bankacılık uygulaması
  • İnternet sitesi
  • Müşteri hizmetleri
  • Banka şubesi

Üzerinden başvuru yapılabilir. Müşteri iletişim merkezine ulaşmak için 0 850 222 09 00 numaralı hattın kullanılması gerekir. Çağrı merkezi üzerinden esnaf kredisine başvuru yapmak isteyen kişiler ise 444 09 00 numaralı telefonu kullanmalıdır.

QNB Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank esnaf kredisi almak için başvuruların yukarıda belirtilen kanallara yapılması gerekir. QNB Finans Bankası müşterisi olan kişiler bankanın şifreli kanallarını kullanabilir. Bu kanallar internet bankacılığı ve cep şubedir. Banka müşterisi olmayan kişiler, telefon bankacılığı ve banka şubesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir. İnternet bankacılığı ve cep şube için aynı şifre kullanılır.

QNB Kredi Başvurusu Genel Şartları Nedir?

QNB Finansbank esnaf kredisi şartları 2021 yılı itibari ile güncellenmiştir. Bankanın belirlediği kanallar üzerinden başvuru kabul edilir. Bankanın genel şartları şunlardır:

  • Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olmak
  • Reşit olmak
  • En az 3 aylık bir işletmeye sahip olmak
  • İstenen tüm belgeleri sunmak
  • Vergi borcu olmaması
  • Kredi notunun yüksek olması

QNB Finansbank esnaf kredisi başvuru şartları arasında yer alır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.