Kredi Destekleri ve Bankacılık

ING Bank Kariyer İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

25.06.2021
1.308
ING Bank Kariyer İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

ING Bankası kariyer iş başvurusu işlemi İnsan Kaynakları yönetmeliğinde kriterlere ve fırsat eşitliği ilkesine göre yürütülür. Bu nedenle de açık olan pozisyonlar için ING Bank kariyer iş başvurusu yapan adayların başvuruları dikkatle incelenir ve pozisyon için en uygun adaylara geri dönülür. ING Bank iş başvurusu yapmak isteyen adaylar, ING Bank internet sayfasında bulunan genel ilanları ya da pozisyonları inceleyerek başvuruda bulunabilir. ING Bank bünyesine yapılan bu başvurular, adayların bankacılık deneyimleri ve eğitim durumlarına göre değerlendirilir, geri dönüş yapılır. ING Bank iş başvuru formunda bulunan tercihler dikkate alınarak adaya uygun bir pozisyon belirlenir.

Yetkili yardımcısı ve alt unvanlarda bulunan pozisyonlara başvuran adaylar ise yeterlik ölçüm testine tabi tutulur. Başvuruları olumlu sonuçlanan adaylar, ING Bank internet sayfasın üzerinde bulunan “Başvuru Mesaj Penceresi”, telefon, SMS ya da e-posta aracılığı ile teste davet edilir. Başvurulan pozisyonun gerektirdiği özelliklere göre adaylara ek testler de uygulanması mümkündür. Teste katılan adayların aldıkları puanlar listelenir ve en yüksekten en düşüğe doğru sıralanır. Açık olan pozisyonların sayısına ve ihtiyaca yönelik olarak, testin uygulanış tarihinden itibaren 6 ay içerisinde mülakat için davet edilir. Fakat 2 kere test sonucu olumsuz sonuçlanan adayların başvuruları değerlendirmeye alınmaz.

Yeterlik ölçüm testini başarılı bir şekilde geçen adaylar, bireysel mülakata davet edilmektedir. Bireysel mülakat uygulaması deneyimli ve deneyimsiz tüm adaylara uygulanır. Mülakat aşamasını da başarılı bir şekilde tamamlayan adaylara, ihtiyaç duyulan kadro durumlarına göre iş teklifi yapılmaktadır. Bu şekilde işe alım süreci de tamamlanır.

İçindekiler

ING Bank Çalışma Şartları Nelerdir?

ING Bankası personellerinin çalışma koşulları yeni bir uygulama ile FlexING sistemine geçilmiştir. FlexING sistemi, esnek çalışma modelleri geliştirmeyi hedefleyen bir programdır. Çalışanların motivasyon ve bağlılığının arttırılması ve iş verimliliğine katkı sağlaması amacıyla tasarlanmıştır.

FlexING sistemi, çalışma saatlerine esneklik kazandırmıştır. Esnek saat uygulaması ve part – time çalışma modellerini kapsar. Bunun yanı sıra çalışanların kendi iş planlamalarını yaparak ayda 2 kere istediği mekânda çalışma imkânı sunacak uzaktan çalışma modeli de geliştirilmiştir. İzin, kıyafet ve ödül verme konuları da esneklik kazanmıştır.

TEB kariyer iş başvurusu nasıl yapılır? Yazısını inceleyebilirsiniz.

ING Bank Personellerine Sağlanan Olanaklar Nelerdir?

ING Bankası çalışanlarına verilen olanaklar şu şekilde verilmiştir:

  • ING Bank maaşları, çalışanlara aylık olarak ödenmektedir. Her yılın Nisan ayında ücret artışı yapılmaktadır. Ücret artışı sırasında sektör verileri ve enflasyon oranları da göz önüne alınmaktadır.
  • ING Bank personelleri Gurup Sağlık Sigortası, Gurup Hayat Sigortası ve Gurup Emeklilik Planı gibi olanaklardan yararlanmaktadır. Gurup Sağlık Sigortası ise Acıbadem Hastanesinde geçerlidir.
  • Genel müdürlük çalışanlarına ya da İstanbul’da bulunan bazı şubelerde bulunan personellere servis imkânı sunulur. Bu şekilde de çalışanların ulaşım sorunları ortadan kaldırılmış olur. Bunun yanı sıra tüm personellere ücretsiz öğlen yemeği hakkı da sunulur.
  • ING Bank ücretli izin süreleri de İş Kanunu doğrultusunda belirlenmiştir.

ING Bank Ücretli İzin Süreleri Nedir ve Nasıldır?

ING Bankası çalışanlarına sunulan ücretli izin süresi şu şekilde verilmiştir:

  • 1 – 5 yıl süre çalışanlar için 14 gündür.
  • 5 – 15 yıl süre çalışanlar için 20 gündür.
  • 15 yıldan fazla süre çalışanlar için ise 26 gün ücretli izin hakkına sahiptir.

ING Bank Kaç Tane Şubesi Bulunmaktadır?

ing bank kac subeye sahiptir

ING Bankası şube sayısı günümüzde 40 taneden fazla ülkede 53.000’den fazla çalışanı ile hizmet vermektedir. Zaman içerisinde gelişiminden hiçbir şey kaybetmeden aksine, kendisine birçok değer katarak ilerleyen ING Bank 24 Aralık 2007 yılında Oyak Bank’ın tüm hisselerinin ING Gurubuna satılması ile başlayan kurulum aşamasına sahiptir. 7 Temmuz 2008 yılında tamamlanarak ING Bank hayata geçirilmiş, Türkiye’de bireysel ve kurumsal finansal hizmetler sunmaya başlamıştır. ING Bank, Hollanda kökenli olup uluslararası finans kuruluşlarından birisi olmuştur. İnternetten kolay bir şekilde ING Bank kariyer iş başvurusu yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir :  Garanti BBVA Yatırım Hesapları Nelerdir?

ING Bank Personel Alımında Dikkat Edilen Durumlar Nelerdir?

ING Bankası bünyesinde çalışmak isteyen kişilerde dikkat edilen hususlar şu şekilde verilmiştir:

  • ING Bankası’nda çalışmak için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir ancak staj için öğrenci kabul edilmektedir. Staj yapmak isteyen öğrenciler ING Bankasına başvuru yapabilmektedir. Deneyimli olan adaylar ING Bankası’nda çalışmak isterler ise iş başvurusunda bulunmaları yeterli olacaktır. Deneyimsiz adaylar ise lise mezunu, ön lisans mezunu ve lisans mezunu olarak ayrılır. Lise mezunu olan adaylar, ING Bank destek personeli olarak çalışma imkanına sahip olurlar. Lisans mezunu adaylar yetkili yardımcısı olarak, ön lisans mezunu adaylar ise sekreter olarak çalışma imkânı bulurlar.
  • ING Bankası çalışanları, dikey ve çapraz geçişler ile gişe yetkilisi gibi birimlere yükselebilir. Bu nedenle de deneyimsiz bir adaysanız size verilen bilgilerden yola çıkarak mezuniyet belgenize göre bölümlerden birine başvuru yapabilirsiniz.

ING Bank gişe personeli, güvenlik görevlisi, müfettiş, müfettiş yardımcısı ve müşteri temsilcisi iş ilanlarını yılın belirli zamanlarında yayımlamaktadır. Türkiye’deki şubelerde çalışacak personel arayan ING Bankası insan kaynakları başvuruları internet üzerinden kabul edilmektedir. Yapılan başvurular, ING insan kaynakları bölümüne iletilecek ve insan kaynakları tarafından incelenecektir. İşe alım süreci ise iş başvurusu yapmanız dahilinde başlamaktadır. Başvurularınız incelenir ve pozisyona uygun bulunmanız halinde size e-posta yolu ile geri dönüş yapılır. ING insan kaynakları tarafından yeterli ölçüm testine tabi tutulursunuz. Bu testten başarılı olan adaylar, bireysel mülakat sürecine dahil olarak mülakatta uygun bulunması ile işe başlamaya hak kazanır.

ING Bank İş Başvuru Şartları Nelerdir?

ING Bankası iş başvuru koşulları genel olarak şu şekildedir:

  • En az lise mezunu adaylar kabul edilir.
  • Takım çalışmasına yatkın olunmalıdır.
  • İş hayatında aktif olan adaylar değerlendirmeye alınır.
  • Bazı pozisyonlar için ise engelli adaylar alınmaktadır.
  • Aranılan elemanların ING Bank alım yapacağı şube illerinde ikamet etmesi gerekir.
  • Erkek adaylar için askerliğini bitirmiş ya da askerlik ile ilgisinin kalmamış olması gereklidir.
İlginizi Çekebilir :  Evlilik Yardımı Nedir? Başvurusu, Şartları

QNB Finansbank kariyer iş başvurusu nasıl yapılır? Yazısına da göz atabilirsiniz.

ING Bank Müşteri Deneyimi Yöneticisi Pozisyonu için Aranan Şartlar Nelerdir?

ING Bankası müşteri deneyimi yöneticisi adaylarında olması gereken özellikler şu şekilde verilmiştir:

  • İİBF fakültelerinden lisans mezunu olmak,
  • 1 sene banka şubesinde deneyimli olmak,
  • Tercihen BES ya da SEGEM sertifikalarına sahip olmak,
  • MS Office programlarına hâkim olmak,
  • Takım çalışmasına yatkın ve analitik düşünebilme yeteneğine sahip olmak,
  • İletişim ve ikna kabiliyetinin yüksek olması aranan şartlar arasındadır.

ING Bank Müşteri Deneyimi Yöneticisi Görevleri Nelerdir?

ing bank musteri hizmetleri gorevleri

ING Bankası müşteri deneyimi yöneticisi pozisyonundan yapılan görevler şu şekilde verilmiştir:

  • ING Bank şubelerinde bireysel müşteriler ile etkili, kaliteli ve hızlı hizmet sunarak müşterilerin tüm ihtiyaçlarını tespit etmek,
  • Müşterileri uygun bir şekilde yönlendirmek,
  • Müşteriyi memnun etmek ve sorunlarına çözüm üretmek,
  • Verilen satış hedeflerini gerçekleştirmek,
  • Gişe işlemlerini halletmektir.

ING Bank Çalışanlarına Sunulan Sosyal İmkanlar Nelerdir?

ING Bankası çalışanlarına sunulan sosyal olanaklar şu şekilde verilmiştir:

  • Turuncu fırsatlar kampanyası ile indirimli alışveriş yapılması,
  • Ensek çalışma saatleri ile iş ve özel yaşam dengesi sağlayabilme,
  • Çocuğum ve ben izinleri kapsamında yıllık izin dışında pek çok özel gün için izin imkânı,
  • Kıyafet zorunluluğunun olmaması,
  • Gönüllülük faaliyetlerine katılabilme ve proje geliştirebilmedir. Bu imkanlardan faydalanabilmek için ING Bank kariyer iş başvurusu
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.