Kredi Destekleri ve Bankacılık

Denizbank Kredi Kartı Nedir? Özellikleri Neler?

03.06.2021
2.594
Denizbank Kredi Kartı Nedir? Özellikleri Neler?

Denizbank kredi kartları ihtiyaçların karşılanabileceği, kişiye özel ayrıcalık ve avantajlar içeren DenizBank Gold, DenizBank Platinum, DenizBank Black ve Taraftar Bonus kartlar bulunmaktadır. Denizbank kredi kartı başvuruları için Denizbank web sitesi ziyaret edilmelidir.

Denizbank Bonus Kredi Kartı Başvurusu

Denizbank Bonus kredi kartı başvurusu yapmak isteyen müşteriler kredi kartı başvurularını Denizbank Telefon bankacılığı, Denizbank şubeleri, internet şubesi, mobil şube üzerinden gerçekleştirilebilir.

Kredi Kartı Başvurusu İçin Gerekenler

Kredi kartı başvurusu için gerekli olan bazı durumlar mevcut olup şu şekildedir:

  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Belgelenebilir bir gelire sahip olmak
  • Ticari kredi kartı için işyeri belgeleri
  • Daha önce bankaların kara listesinde olmamak

Denizbank Bonus Kredi Kartı Başvurusu

Denizbank bonus kredi kartı başvurusu yapmak isteyen müşteriler kredi kartı başvurularını Denizbank Telefon bankacılığı, Denizbank şubeleri, Denizbank internet şubesi ve mobil şube üzerinden yapılabilir.

Denizbank Bonus Kart Özellikleri

Denizbank Bonus kart nitelikleri şu şekildedir:

  • Geniş Kullanıcı Sayısı
  • Milyonlarca üye işyerinde Bonus Kart pos cihazı
  • İnternet alışverişlerinizde taksit
  • Her internet sitesinde alışveriş, puan ve taksit imkanı
  • Üye işyerlerinden puan kazanma

Denizbank şifremi unuttum, ne yapmalıyım? Yazısını inceleyebilirsiniz.

Bonus Kart ile Nakit Avans

bonus kart ile nakit avans alimi

Bonus kart ile nakit avans çekmek isteyenler için bazen bankanın kampanya dahilinde kampanyalı faiz oranlarını sunmaktadır. Kullanılan kart tipine veya yapılan düzenli ödemelere göre banka kişiye farklı tarihlerde nakit avans teklifinde bulunmaktadır. İster tek seferlik ister taksitli nakit avans kullanma imkanı vardır. Nakit avans hizmeti çeşitli dönemlerde farklı faiz oranları ve tek seferlik ücretler olarak ekstrelere yansıtılır. Denizbank yurt içi ve yurt dışı Denizbank ATM’lerinden yapılan nakit avans çekimlerinden ufak fiyat farklılıkları ile ücretlendirir.

İlginizi Çekebilir :  ING Bank Mevduat Hesabı Nasıl Açılır?

Kredi Kartı Ayarları İnternet Bankacılığıyla Nasıl Yapılır?

Kredi kartı ayarları için internet bankacılığı kullanılabilir. Denizbank kredi kartı internet bankacılığı ile hem başvurusu yapılabilir hem de ayarları güncellenebilir. Kredi kartı başvuru, başvuru takibi, kart limit değişikliği, şifre işlemleri ve borç ödeme gibi olanaklar internet bankacılığı ile hızlıca yapılır. İnternet bankacılığı ile kredi kartını internet alışverişine kapatmak da mümkün. Kredi kartı ayarlarından alışveriş seçeneklerinin değerlendirilmesi gereklidir. İnternet alışverişine kapat seçeneği işaretlendikten sonra kredi kartı ayarlarının kaydedilmesi lazım.

Kredi Kartı Ayarları Mobil Bankacılıktan Nasıl Yapılır?

Kredi kartı ayarları mobil uygulama ile yapılmasına olanak tanıyor. Denizbank mobil bankacılığa giriş yapılması gereklidir. Giriş için kullanılacak bilgiler müşteri numarası veya kimlik numarası ve mobil bankacılık şifresi bilgileridir. Ayarlar bölümünden kredi kartı internet alışverişine kolaylıkla kapatılabilir. Mobil bankacılık için Android veya IOS altyapılı telefon gereklidir.

Denizbank Müşteri Hizmetlerine Nasıl Bağlanılır?

Denizbank müşteri merkezine bağlanmak için 0 850 222 08 00 numaralı telefonun aranması gerekir. Çağrı merkezi için ise 444 08 00 numaralı telefondan müşteri temsilcisine bağlanılabilir. Sesli yönlendirmenin ardından müşteri temsilcisi ile görüşülüyor. Müşteri temsilcisi kart işlemlerinin yanı sıra borç ödeme, döviz işlemleri, hesap açma ve hesap kapatma gibi işlemlerin yapılmasını da sağlıyor.

Denizbank Kredi Kartı Ayarları Nasıl Değiştirilir?

Denizbank kredi kartı ayarları 2021’de internet ve mobil bankacılık kullanılarak değiştiriliyor. Denizbank kredi kartı ayarlarını güncellemek isteyen müşteriler internet bankacılığına giriş yaparak kart ayarlarından istedikleri seçeneği tercih ederek işlemlerini gerçekleştirebilir. Denizbank kredi kartını internet alışverişine kapatmanın ve açmanın yanı sıra limit değişikliği gibi işlemleri de yapabilirler.

Denizbank Kredi Kartı Ayarlarını Şubeden Değiştirmek

Denizbank kredi kartı ayarları şubeden düzeltmek için kart teslim alındığında ayarları da şubede yapılabilir. Ancak kredi kartı ayarları için Denizbank tarafından sıklıkla internet bankacılığı ve müşteri hizmetleri önerilmektedir.

İlginizi Çekebilir :  İş Bankası KOBİ Kredisi Başvurusu ve Şartları 2021

Denizbank Kredi Kartı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank kredi kartı başvuruları için şubeye gitmeye gerek olmamaktadır. İstenirse en yakın Denizbank şubesi üzerinden Bonus kredi kartı başvurusunda bulunabilir, istenirse Denizbank tarafından sunulan Denizbank web sitesi, Denizbank mobil şubesi ve Denizbank telefon bankacılığı üzerinden Denizbank kredi kart başvurusu yapılabilir.

Denizbank Kredi Kartının Gelme Süreci

Denizbank kredi kartı teslimi 10 iş günü olmakla beraber Denizbank müşterileri için teslim süresi 1 haftaya düşebilmektedir. Devam eden teslimat süresinde Denizbank kart takibi kanalları üzerinden kredi kartı teslimatının hangi aşamada olduğu hakkında bilgi alınabilir.

Denizbank Müşteri Temsilciliğinden Hangi İşlemler Yapılabilir?

Denizbank müşteri temsilciliğinden yapılabilecek olan işlemler şu şekildedir:

  • Banka hesapları arasında para gönderme ya da para gönderme talimatı verme işlemleri
  • Hesap hareketlerine dair hesap dökümü inceleme talepleri
  • Kredi kartı ekstre ve borç ödeme işlemleri
  • Kredi kartı limit arttırma talepleri, nakit avans işlemleri
  • Fatura ödeme ya da fatura talimatı verme işlemleri
  • Kredi çalışmalarına ilişkin ön başvuru işlemleri

Bunların yanında Denizbank müşteri temsilcileri ile yapılan görüşmelerde kayıp çalıntı bilgisi verilebildiği gibi bunun yanı sıra internet bankacılığı ya da telefon bankacılığı şifre belirleme işlemleri de yapılabilmektedir. Müşteri temsilciliği üzerinden aynı zamanda bankacılık hizmetleri ile ilgili olarak şikayet ve öneri bildiriminde de bulunabilmektedir. Fakat şikayetlerle ilgili çözüm sağlanabilmesi için mesai saatleri içerisinde arama yapılması gerekmektedir.

Denizbank Mobil Bankacılık Üzerinden Hangi İşlemler Yapılabilir?

Denizbank mobil bankacılık üzerinden yapılabilen işlemler bankaların şubelerinde yapılmakta olan pek çok işlemi kapsamaktadır. Para gönderme işlemleri, hesap döküm hareketleri, fatura ödeme işlemleri mobil uygulama üzerinden kolaylıkla yapılan işlemler arasında yer almaktadır. Mobil uygulama aynı zamanda yatırım yapmakta olan müşteriler için de pek çok kolaylık sunmaktadır. Sistem üzerinden kur takipleri yapılmakta olup kolay bir biçimde döviz hesapları da yönetilebilmektedir. Mobil bankacılık kullanmak isteyenlerin öncelikli olarak akıllı cihazlarına uygulamayı indirmeleri ve şifre oluşturmaları gerekmektedir. Şifreler ise yalnızca müşteri temsilcilikleri üzerinden oluşturulabilmektedir.

İlginizi Çekebilir :  Evlilik Yardımı Nedir? Başvurusu, Şartları

Denizbank İletişim Formu Nedir?

denizbank iletisim formu tanimi

Denizbank iletişim formu bankanın müşterileri ile sürdürmekte olan temasını sağlayan iletişim araçlarından birisidir. Bankanın resmi web sitesi içerisinde yer almakta olup hızlı erişim sağlamaktadır. İletişim formu kullanılarak doğrudan banka yetkili birimlerinin müşteriler ile görüşmesi amaçlanmaktadır. Bu nedenle bankacılık işlemlerine yönelik olarak belirtilecek şikayet durumlarının iletişim formu üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde ulaştırılması mümkün olmaktadır. Denizbank müşteri temsilcisine direkt bağlanmak ile ilgili yaşanan problemlerin ya da internet bankacılığı ve mobil bankacılık kanalında karşılaşılan sorunların giderilmesine yönelik iletişim formu kullanılabilmekte ve bu sayede yapılan işlemlerle ilgili de hızlı bir biçimde dönüş alınabilmektedir.

Akbank kredi kartı nedir? Özellikleri nelerdir? Yazısına da göz atabilirsiniz.

Denizbank İnternet Bankacılığı Nasıl Kullanılır?

Denizbank internet bankacılığı kullanmak için bankanın web sitesinde bulunan bireysel ya da kurumsal girişler üzerinden sağlanmaktadır. Banka müşterileri için sunulmakta olan bu hizmetten yararlanabilmek için aynı zamanda müşteri temsilcileri kanalından şifre oluşturulması gerekmektedir.

Denizbank Kredi Kartı Şifresi Nasıl Alınır?

Denizbank kredi kartı parolası almak için kartın teslimi ardından Denizbank Müşteri Hizmetleri ve Denizbank SMS Bankacılık Hizmeti üzerinden alınabilir. SMS ile Denizbank kredi kartı şifresi alınabilmesi için aralarında birer boşluk bırakarak “SIFRE, dört haneli belirlenen şifre, kart numarasının son dört hanesi, CCV kodu” yazılarak 3280’e kısa mesaj gönderilmesi yeterlidir. Mevcut Denizbank müşterisi olan ve Denizbank kredi kartı için yeni başvuru yapan banka müşterileri, Denizbank internet bankacılığı girişi ardından internet şubeden kart şifresi oluşturabilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.